dilluns, 12 de novembre del 2007

convocatoria VII - doble

Aquesta setmana hi ha una convocatoria doble.

Per una banda el partit setmanal, que aquesta setmana prendrà un significat diferent en intensitat.
Per l'altra la gran cita futbolística que hem estat esperant contra l'area veïna, convocat per aquest dissabte.

Així s'ha de decidir quin dia de la setmana voleu fer ultim entrenament i confirmeu assistència per dissabte.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ara que l'entrenador del barça esta en hores baixes, jo fare els meus primers assaigs...

Proposo que, sobretot en defensa, tothom sapiga a quin lloc esta; si fem rombo per exemple: darrera, esquerra, dreta o davant. I no val canviar-ho a mig atac contrari.

Quan hi hagi un canvi es pregunta on estava l'altre, i si es vol canviar la posicio no es fa enmig de la jugada, es parla despres quan ataquem nosaltres o amb joc aturat.

En atac pot ser mes dificil parlar de posicions, ja que com tots ens hem de moure no hi ha posicions fixes. Normalment es puja d'una manera i comença la transició dels tres de fora i el pivot fa de lliure.

El que esta clar es que en atac sempre hi ha un que esta mes darrera que els altes. Aquest que no faci el burro, ja que si perd la bola deixa al rival sol. Que no esperi l'ultim moment per passar la bola.

I aixo no vol dir que no pugui regatejar per entrar a porteria, sino que si inicia un atac, alguna de les bandes hauria d'agafar-li el rol. Per tant si entra que sapiga que no sempre el lateral l'acompanyara, que no busqui un passe adelantat si no ho veu clar, millor que busqui la paret i continui.

I l'ultima cosa, per fer arribar un passe al company que esta a l'altra banda que esta sol, de vegades es mes facil un passe curt i facil al mig i que l'altre al primer toque li faci arribar la bola, que no provar un passe entre tres contraris.

I sempre que tingueu la bola encareu la porteria i amenaceu!

ale, bona sort