dijous, 18 d’octubre del 2007

Convocatoria IV. Crònica

El partit d’ahir a la Blume són d’aquells que creen afició. Tècnica, esportivitat, imaginació, creativitat, rivalitat i espectacle. Ambdós equips buscaven la victòria sense descuidar un joc que feia vibrar. Al final el partit es va resoldre... caia, que us ho explicaré cap el final.



Inici desconcertant, amb mercat de jugadors previ. L'Àlex va canviar la semarreta per quadrar el número de jugadors dels dos equips. D'agrair.

Gran gol del francesc engaltant una bola aèria fora de l’àrea que enxuflava la bola per tot l’escaire.

La jugada polèmica va ser unes mans involuntaries dins de l’area.
A més es va finalitzar el partit que encara no s’havia exhaurit el temps oficial.



Per una banda evarist, david, albert, francesc, sergi m, de vermell. Per l’altra alex, juanlu, julià, joaquim, alvaro amb semarreta fosca.

Evarist organitzatiu, contratacant incansable, quatre-cents o cinc-cents canyos. David suport necessari en l’atac i en defensa, trenant jugades i arribant en profunditat. Francesc marejant al contrari en front de l’àrea rival i iniciant jugades des del propi camp amb passes al companys, seny i figura. Sergi defensa de luxe i gran conyonero, temut pels porters. Albert, descontent ell mateix de la seva actuació, se’l podia trobar en el centre del camp per crear joc ofensiu, en defensa sempre positiu i a lloc.

Juanlu eix central de l’atac i inestimable feina en defensa, grans corredisses i contratacs. Julià posicionament en defensa correcte, en atac arribant en el moment just al lloc adequat, pero encara li falta una mica de xut (tot arribarà). Joaquim gran lateral iniciant jugades d’atac per la banda dreta, bé combinant o individualment, destacar la iniciativa que aporta a l’equip. Alex gran capita bakero (sense les cuixes), ofensivament trobant sempre l'espai per col.lar-se, el companys no van saber trobar el passi adequat, en defensa central organitzador, mantenint el bloc compacte i congelant el marcador de l'equip contrari . Alvaro “Yomeloguiso yomelocomo” xupon i individualista, no entenc com ha sortit la resta de la crònica :P

En resum partit vibrant amb polèmica inclosa.


PD. Al final no us he dit com va acabar... que cabron!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Alvi, es lo mes bonic que m’han dit en la vida :_)

Anònim ha dit...

I millor serà el proper partit doncs portarem càmera! La jugada del penal podrà ser més discutida!! :)

Julián ha dit...

Joder... després de llegir la cronica... Mmmm!! Sembla que siguem molt bons ¿no? Collons! a veure si vaig jugar un altre partit? (Es broma! sigui com sigui ho vam passar bé!!)

Anònim ha dit...

Alex deuria fer d'àrbrit i a més a més comprat! :) (no surt en la descripció)

Anònim ha dit...

Perdong, que m'havia deixat a la figura i anima de l'equip, cedit pel partit a l'equip rival defensant per quatre xavos un altre color

:DDDDD

zorrrrrryyyyyyyy