divendres, 9 de maig del 2008

convocatoria XXIX + 1. La cronica

Ahir es va jugar un nou partit de la lliga de Kultura en que l’equip blau va apallissar l’equip vermell, que va començar molt fort però va notar massa la baixa del que va ser ahir el seu millor home. Després d’uns partits fent experiments els equips van tornar als seus orígens i van desplaçar al Hilk un altre cop a l’equip blau i al Lopetegui a l’equip vermell.

Equip Blau (i blanc...)

Alvaro Barrilete: Indispensable. De porter o situat al centre de la defensa, tota l’estona treia cors i es parava i tallava tots els xuts de l'equip vermell... és increïble veure'l jugar així tot i anar a recuperació per la lesió del peu. No va participar tant en atac, però quan ho va fer, sempre va realitzar o una bona passada a un company o un gol. Si segueix així l'Àlex pot perdre el seu lloc com a porter titular a la selecció.

La Julias: Sobrat. Va oferir un recital de corregudes pel camp (es nota que ja està casat), deixant sempre enrere a tots els rivals que l’intentaven caçar. Un portent físic que ahir no va estar tant encertat de cara a porteria com ens té acostumats però que va córrer molt, molt i molt i sense suar una mica... impressionant.
En defensa va ajudar a replegar-se per impedir els incordiosos atacants de l'equip vermell i gràcies a les seves llargues cames va tallar infinitat de jugades. Quan es va posar de porter va tenir un moment en que intentava parar els xuts rivals amb el cul.... No ho entenc....

Joaquinin, la patilla de Castellón: Actiu. Molt actiu tant en defensa com en atac i un portent pujant la banda.... per primera vegada no es va torçar el turmell escalfant, cosa que va fer millorar de manera increïble el seu rendiment. Es va buidar en defensa secant als davanters rivals i mica a mica es veu com va perfeccionant els controls i talls als que ens té acostumat amb l’espinilla. Li van pitar un penalti injust, que va acabar en gol, quan es va protegir amb les mans d’un xut que li anava a la cara. En atac va marcar molts gols. No va acusar la ressaca de la festa que es devia fotre per celebrar el campionat de lliga.

Sergil Hilk: Encertat. Desfondant-se en atac i intentant tapar sempre al defensa que treia la pilota, va participar molt del joc ofensiu del seu equip donant molts passes de gol o fent-los ell mateix. Amb els espais que va deixar l’equip rival va saber aprofitar molt bé la seva petita estatura per moure’s entre línies. Se li va anul·lar un gol que va fer a l’estil Agüero amb la mà.

Daniel el nen de l’Hospi: Reivindicat. Partit completíssim del nen de l’Hospi... va començar pletòric convertint en gols tots els xuts que rematava. Va fer passades molt bones als companys i va intentar diblings impossibles que sempre acabaven amb una passada o un gol. Impressionant des del principi i fos al final, se’l va veure jugar el millor partit des que juga a Kultura, reivindicant-se per la seva no inclusió en la llista del seleccionador nacional Perdedor Timoneti.

Equip Vermell

Alex Valverde: Tàctic. Seguint amb la seva tònica va intentar fer un joc molt tàctic, intentar treure el joc des de darrera amb criteri al principi i intentant amagar una falta quan va sortir de l’àrea amb la pilota a les mans fora l’àrea que li hauria pogut suposar l’expulsió. Quan l’equip es va quedar amb un jugador menys va acabar desquiciat pressionant la sortida de la pilota dels jugadors blaus, intentant sacar tots els saques de banda que es produïen durant el partit (encara que haguessin tirat la pilota fora l’equip vermell mateix) i fent marcatges a l'home sempre, es clar, sense mirar on estava la pilota. Se li han vist millors partits... ahir estava massa pendent del partit de l’Espanyol.

David Overmars: Ràpid. El millor jugador de l’equip vermell. Mentre ell va estar al camp l’equip es va moure amb molta soltura. Sempre buscant els espais i fent regats i xuts impressionants. No es va notar en cap moment que hagués estat de baixa durant tant de temps, però l’equip el va trobar a faltar molt en el moment en que va marxar per anar amb el Ronaldinho de farra.

Trolebus Molinetis: Recuperat. Va jugar el seu primer partit després del repòs obligat per una petita lesió al peu i no va decepcionar a l’afició en cap moment. Com a porter va fer parades dignes del mateix Barrilete i no va dubtar en cap moment de pujar a l’atac per rematar tot tipus de pilotes que li arribaven. Al final del partit la seva defensa feia aigües i va rebre molts gols cosa que li va impedir recollir el trofeu zamora.

Frankie el Chiwi: Cansat. Es nota que s’està recuperant encara de la lesió que el va apartar dels terrenys de joc durant molt de temps, ja que hi va haver fases del partit en que se’l va veure molt cansat. Va posar molt d’impetu i força en totes les jugades d’atac en les que va participar, però ahir el velcro de les bambes li va fallar i no va poder diblar a tants jugadors com ens té acostumat. Tot i així va marcar força gols amb xuts fortíssims.

Lopetegui Bozzo: Voluntariós. Quan es va posar de porter va tenir algunes cantades dignes d’algun porter que havia jugat al Barça.... Es va redimir en atac, deixant-se la pell i el físic en cada jugada, ajudant als companys i buscant el gol contínuament (es nota que el xaval té la porteria posada sempre entre cella i cella). Al final només l’aguantava al camp l’orgull i tot i que havia de marxar va voler continuar uns quants gols més. Ahir no va ser el seu dia, ja que es va trobar massa sol en atac.

Jordi Vera: Desaparegut. Partit decepcionant del debutant. No se’l va veure em cap moment del joc.

Juanlu Enculator: Políglota. Va estar tota l’estona discutint en anglès amb l’àrbit i va acabar expulsat abans de sortir al camp.

... per Sergil

7 comentaris:

Anònim ha dit...

El penal no era injuuust.

És més, tot i que la reaccio va ser totalment instintiva, era de justícia pitar-lo, i més després d'haver pitat la falta del porter contrari en sortir de l'area.

Penal magistralment transformat per Deivid, enganyant al porter i col.locant la pilota a mitja alçada a ran de pal.

Joaquinin va assumir la seva responsabilitat de fer de porter per haver estat ell qui havia fet les mans.

Anònim ha dit...

Sergil, intentant tapar no, sinó... TAPANT magistralment en defensa, molt ben organitzat i tornant a la defensa despres de cada atac.

Punt negatiu per fallar un gol cantat davant de la porteria, pero compensat sobradament per una paret amb el barrel que va acabar engaltant a l'aire i marcant... espectacular!

Anònim ha dit...

del dani he trobat a faltar el gol de falta directa, per la sortida de l'area del porter.

Dani selecció! Dani selecció!

Anònim ha dit...

De l'alex he trobat a faltar un gran xut des del mig camp, que es dibuixava a l'escaire de la porteria. No va acabar en gol per l'actuacio del porter.

De porter concretar les dues cantades, el lapsus de sortir de l'area amb la pilota a les mans (en nomenclatura hipica serian dos cuerpos por fuera del area) i la posterior falta que no va encertar a aturar i va entrar entre les cames.

Ens pot passar a tots, pero s'havia de destacar... je je... guenu, lu de sortir tant de l'area potser a tots no :P

Tambe comentar que va intentar que les mans fora de l'area es treguess in de banda... aquestes tactiques ja son mes brutes

Anònim ha dit...

El sergi m. crec que va fer de porter força estona, cosa que fa pensar que no estava recuperat del tot.

Tremoleu quan estigui be

Anònim ha dit...

Albert emperrao de no canviar equips.

Anònim ha dit...

I francesc que va notar el canvi d'estil de joc, que no esta acostumat a dependre tant del companys... pero amb temps i anar provant arribara la compenetracio